Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Σχετικά με εμάς

Η Echo Chemical Technology (Shanghai) Co., Ltd. αναπτύχθηκε από τα παραδοσιακά συντηρητικά Parabens και Sodium Parabens από τη δεκαετία του 1990. Τα τελευταία 30 χρόνια, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας με αντισηπτικά και συντηρητικά ώστε να ταιριάζει με την αναβάθμιση των πολιτικών προστασίας του περιβάλλοντος της Κίνας και τη νέα τάση των παγκόσμιων εγγραφών.

1622615921548947

内页显示-成品仓库1

Έχουμε πρόσβαση στις δικές μας εγκαταστάσεις και τις σχετικές τοποθεσίες στις επαρχίες Shanxi, Zhejiang και Shandong. Η έδρα της EC tech βρίσκεται στη Σαγκάη, το οικονομικό κέντρο της Κίνας. Το R&D Lab είναι εγκατεστημένο στο Guangzhou, το κέντρο της τελικής ζώνης παραγωγής προϊόντων προσωπικής φροντίδας.

Η Echo Chemical Technology Co., Ltd. ασχολείται με τις εκλεκτές και ειδικές χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων αντισηπτικών, συντηρητικών, αντιπιτυριδικών παραγόντων στους τομείς των απολυμαντικών, οικιακών και ιδρυματικών καθαριστικών, απολυμαντικών, υγιεινής, προσωπικής φροντίδας, φαρμακευτικών προϊόντων, δέρματος, φυτοφαρμάκων κ.λπ.

内页显示-成品出厂装卸

内页显示-设备

Η ομάδα της Echo είναι ειδικοί χημικοί που έχουν επικεντρωθεί σε αυτά τα προϊόντα περίπου 20 χρόνια. Είμαστε ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την εφοδιαστική αλυσίδα του Χλωροξυλενόλη (PCMX), Διχλωροξυλενόλη (DCMX) και τα ανάντη υλικά -κατάντη τελικές συνθέσεις. Η εμπειρία στην παραγωγή, την εφαρμογή και τις διεθνείς επιχειρήσεις καθιστούν την Echo σε θέση να παρέχει μάλλον αποτελεσματική υποστήριξη στους πελάτες της παγκοσμίως.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ του EchoChem:
* Εμπειρίες χημικής παραγωγής σχεδόν 30 χρόνια
* Εκτεταμένες εξαγωγικές εμπειρίες πάνω από 20 χρόνια
* Πλεονέκτημα της τεχνολογίας DCS των γραμμών παραγωγής
* Εμπειρίες GMP & ISO για τη διασφάλιση σταθερής και αξιόπιστης διασφάλισης ποιότητας
* Ιδιο εργαστήριο Ε&Α και Δοκιμών
* Οι χωριστές τοποθεσίες στις Χημικές Ζώνες ταιριάζουν με τις κινεζικές πολιτικές για την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια για τη διασφάλιση βιώσιμου εφοδιασμού
* Λύσεις εφαρμογής
* Εγκαταστάσεις παραγωγής τυμπάνων εσωτερικής συσκευασίας

内页显示-包材生产线1

内页显示-包材生产线2

未 标题 -2